Bankgebouw R. Mees & Zoonen

De Firma Mees & Zoonen gaat in Rotterdam een nieuw gebouw oprichten onder architectuur van de Architecten Van der Heyden & Van Nieuwenhuyzen en A.J. Kropholler waarvan wij drie afbeelding geven. Het gebouw zal verrijzen op het Beursplein te Rotterdam en is aangenomen door de Firma Boelen & Van Eesteren te Den Haag.

uit:
Rooms Katholiek Bouwblad
10 oktober 1929

Een nieuwe finishing touch

Op de Zuid-Blaak zelve, dat staat nu reeds vast, zullen enkele groote bankgebouwen een plaats vinden. De architecten Elffers en Van den Nieuwenhuyzen, ir. Van der Steur en Kraayvanger hebben daar ontwerpen voor vervaardigd. Architect A.J. Kropholler zal aan zijn schepping voor het bankiershuis R. Mees en Zoonen een nieuwe finishing touch geven. De architect

uit:
De Maastunnel
5
e jaargang, nummer 6
juni 1942